Gastspreker

Met heel veel plezier geef ik lezingen voor geïnteresseerden. Behalve het voordragen van mijn gedichten, kan ik vanwege mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van complexe rouw, PTSS (post-traumatische stress stoornis) en PCRS (persisterende complexe rouwstoornis) zowel een leken publiek als professionals aan de hand meenemen en uitleg geven over de levenslange gevolgen van moord.

Het is mijn missie om de gevolgen van een traumatisch life-event de erkenning te geven die nabestaanden toe hoort te komen, zodat zij tijdiger en adequater kunnen worden behandeld. Tijdens mijn  voordrachten vermeng ik mijn persoonlijke ervaringen moeiteloos met mijn kennis als medisch specialist (ik ben revalidatiearts). Met een ontwapende openhartigheid weet ik toehoorders te raken en te inspireren.

Aanbeveling door Iris Hoes-van der Meulen, Klinisch Psycholoog:
Lucinda heeft tijdens de team-middag van onze specialistische GGZ afdeling een presentatie gegeven over PTSS en complexe rouw. Als ervaringsdeskundige en arts kan ze zeer goed uitleggen wat zij op momenten gemist heeft in de hulpverlening. Binnen duidelijke wetenschappelijke kaders heeft ze ons deelgenoot gemaakt van haar ervaringen. Ook heeft zij in het team, dit niet alleen bespreekbaar gemaakt, ze durfde het ook zichtbaar te maken middels een oefening. Lucinda staat open voor vragen en schuwt hierin niet een wedervraag te stellen. Met veel humor en een goede afstemming op de teamdynamiek heeft zij met deze presentatie het team geinspireerd om met een nieuwe impuls te kijken naar trauma en om ons huidige beleid te heroverwegen. Het volltallige team heeft haar lezing als leerzaam en zeer indrukwekkend ervaren. Een aanrader!

Heb je interesse om mij als gastspreker uit te nodigen? Neem dan contact op. Uiteraard is het mogelijk om eerst vrijblijvend van gedachten te wisselen over mogelijke onderwerpen voor een lezing.

Heb je een andere vraag of opmerking? Ook dan ben je van harte welkom om een bericht achter te laten.

    Naam *

    E-mail *

    Onderwerp

    Bericht