Gastspreker

Ervaringsdeskundige
in trauma en complexe rouw

Lucinda geeft met veel plezier lezingen voor geïnteresseerden. Behalve het voordragen van haar gedichten, kan Lucinda vanwege haar ervaringsdeskundigheid op het gebied van complexe rouw, PTSS (post-traumatische stress stoornis) en PCRS (persisterende complexe rouwstoornis) zowel een leken publiek als professionals aan de hand meenemen en uitleg geven over de levenslange gevolgen van moord.

Lucinda heeft als missie om de gevolgen van een traumatisch life-event de erkenning te geven die nabestaanden toe hoort te komen, zodat zij tijdiger en adequater kunnen worden behandeld. Tijdens voordrachten vermengt Lucinda haar persoonlijke ervaringen moeiteloos met haar kennis als medisch specialist (Lucinda is revalidatiearts). Met haar ontwapende openhartigheid weet zij toehoorders te raken en te inspireren 

Heb je interesse om Lucinda als gastspreker uit te nodigen? Laat dan een bericht achter! Uiteraard is het mogelijk om eerst vrijblijvend van gedachten te wisselen over mogelijke onderwerpen voor een lezing. 

Heb je een andere vraag of opmerking? Ook dan ben je van harte welkom om een bericht achter te laten.

    Naam *

    E-mail *

    Onderwerp

    Bericht