Ervaringsdeskundige • Gastspreker • Auteur • Podcastmaker • Revalidatiearts

Zus van vermoorde Nadia over verlof Pascal F.: ‘Hij mag niet terugkomen in de maatschappij’

De moeder en zus van Nadia zijn boos en geschokt. De moordenaar van hun dochter en zus, Pascal F., heeft toestemming gekregen om buiten de kliniek behandeld te worden en te wonen. Dat terwijl het recidivegevaar van de man, die in 2005 twintig jaar en tbs kreeg,  in oktober nog ‘hoog’ werd geschat.

“Hij mag niet terugkomen in de maatschappij. Hij heeft een recidiverisico. En ik geloof niet dat het zo goed met hem gaat,” stelt Lucinda, de zus van Nadia. Zij begrijpt niet waar F. de vrijheid die hij gaat krijgen aan heeft verdiend. F. werkte niet mee aan het strafonderzoek, heeft nooit erkend Nadia te hebben vermoord en heeft nooit een hand uitgestoken naar de nabestaanden.

Lees ook: Onbegrip nabestaanden Nadia van de Ven over verlof Pascal F.

Nadia van de Ven werd in 2002 op 25-jarige leeftijd in Utrecht door haar huisbaas Pascal F. met een machinegeweer door het hoofd geschoten na een ruzie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *