Parels van verdriet bestellen

Omslag gedichtenbundel Parels van Verdriet60 gedichten over leren leven met verlies, geillustreerd met 53 kleurenfoto’s van de kunstwerken van William en Minke van de Ven.

Je kan het boek Parels van verdriet direct bij Lucinda bestellen. Voor € 9,95 (inclusief verzendkosten binnen Nederland) ontvang je een persoonlijk gesigneerd exemplaar.

Bestel je boek door hieronder je gegevens op te geven en maak € 9,95 over op rekeningnummer NL53INGB0007118187, t.n.v. Lucinda N.M. van de Ven o.v.v. Parels van verdriet.

Je boek wordt verzonden na ontvangst van betaling.

  Naam *

  Straat *

  Postcode en woonplaats *:

  E-mail *

  Hoe ben je op deze website terecht gekomen?

  Vragen of opmerkingen

  Een oogstrelend mooi uitgegeven boek met gedichten van Lucinda van de Ven geschreven na de moord op haar enige zus, Nadia van de Ven. Ze zoekt naar woorden om iets weer te geven van haar zoektocht in het donker: haar innerlijke strijd waarin ze heen en weer geslingerd wordt tussen heftige gevoelens van liefde, leegte, wanhoop, opstandigheid, verlatenheid, verlangen en nog zoveel meer. Na de dood van haar zus wordt haar leven een gevecht om te overleven en zich staande te houden in een wereld waarin het contact met andere mensen uiterst precair is geworden. In de gedichten lijkt ze langzaam maar zeker te leren leven met haar afwezige zus en vader en haar eigen levenslust weer te gaan omarmen.  Aangrijpend, kostbaar en ontroerend zijn niet alleen deze gedichten maar ook de prachtige afbeeldingen van de kleurrijke schilderijen van haar vader en de indrukwekkende beelden van haar moeder. Parels van liefde…. – Minke Weggemans, auteur van: Broederziel Alleen, Rouw in de zijlijn en Broers rouwen ook